Om Nimo

Gründerne

Gründerne bak Nimo-klinikken har opparbeidet seg lang og bred erfaring gjennom en årrekke. Klinikken ble startet med et brennende ønske om å optimalisere folks helse.

team_image
Gynekolog
DR. MED. Nina Willumsen

Nina Willumsen er utdannet gynekolog, og har vært avtalespesialist med egen praksis i Drammen siden 2005. Hun har lang og bred, klinisk erfaring fra blant annet Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Haukeland sykehus, almennmedisin og forskning. Hun har også en doktorgrad i klinisk biokjemi, og er blant Norges første til å bli utdannet innen funksjonell medisin.

team_image
Plastikkirurg
DR. Morten H. Haug

Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus og Rikshospitalet. Han var en av grunnleggerne av Nobel Clinic, som nå heter Aleris Colosseum-Nobel. Han har drevet med privat plastikkirurgi siden 1996, og er en av landets mest erfarne innen faget. Han har svært lang erfaring med liposculptur og bukplastikker, samt lang erfaring med ansikts- og brystkirurgi. Han har operert neser i mer enn 25 år og utført mer enn 1500 neseplastikker.

Fagpersonell

Hos Nimo-klinikken finner du et bredt spekter av dyktige fagspesialister. Vi er opptatt av å finne ut av hva god helse er for deg – og kan skreddersy den kompetansen som hjelper deg dit.

Se vår fagpersonell
empty-500x500
Etiske retningslinjer

Alle kirurgene våre er medlemmer av Norsk plastikkirurgisk forening, som igjen er medlemmer av Den norske lægeforening (DNL) Gjennom DNL er vi forpliktet av etiske regler for leger, slik at du som pasient skal føle deg 100 % trygg, ivaretatt og sett. Vi er opptatt av at du skal ha realistiske forventninger til hva et inngrep kan gjøre for deg.

Oppfølging

Vi legger stor vekt på personlig og profesjonell oppfølging etter en større operasjon, og utfører kontroll både etter 1 uke, 6 måneder og 12 måneder. Det er likevel viktig å følge kirurgens råd og veiledning godt – alt for at hele forløpet fra konsultasjon til inngrep og rekonvalesens skal bli så trygt og behagelig som mulig.

Vårt høyeste ønske er
å optimalisere folks helse. Vi skal
leve sunt, godt og lenge.

Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter drivende dyktige fagspesialisert, som deler vår ambisjon. Se våre utlyste stillinger, eller ta direkte kontakt.