Fagpersonell

Hos Nimo klinikken finner du et bredt spekter av dyktige fagspesialister. Vi er opptatt av å finne ut av hva god helse er for deg – og kan skreddersy den kompetansen som hjelper deg dit.

team_image
Spesialist i gynekologi og fødselshjelp
Sunniva Jacobsen Hochnowski

Sunniva er utdannet cand.med ved Jagellonian University i Krakow, Polen, og startet turnustjeneste i Drammen i 2007. Hun har jobbet som gynekolog ved Drammen sykehus siden 2009 der hun også fullførte spesialistutdanningen sin.

Sunniva er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun har erfaring både fra sykehus og privat praksis med utredning og behandling av blant annet uregelmessige blødninger, celleforandringer, hormonforstyrrelser, prevensjon, infertilitet/barneønske og oppfølging i svangerskap.

team_image
Urolog og androlog
Einar Christiansen

Spesialist i generell kirurgi og urologi, med bred erfaring fra Tromsø, Kirkenes og AHUS. Overlege i kirurgi ved Diakonhjemmets sykehus i 5 år.

Var med å grunnlegge Volvat Medisinske Senter (Ring-Senteret) i 1985, Grunnla Andrologisk Senter i 1991, der hovedinteressen var utredning, behandling og forskning på menns forplantningsevne og seksualitet. Startet Urologisk Senter ved Røde Kors Klinikk i 2001 frem til pensjonsalder i 2014, som avtalespesialist i urologi. Siste 25 år har han vært særlig interessert i diagnostikk og behandling av prostatakreft, men også hormonsvikt hos menn.

Ved Nimo klinikken vil han kunne utrede og behandle pasienter med vannlatingsforstyrrelser, både hos kvinner og menn. Prostata-lidelser, hormonsvikt hos menn, barnløshet og ereksjonssvikt. Utredningen vil skje med moderne utstyr. I tillegg tilbys kirurgiske inngrep som sterilisering av menn, operasjoner ved trang forhud og skjevstillinger av penis, samt for kirurgiske lidelser i pungen.

team_image
Fysioterapaut
Kjersti Friisø Fimreite, MSC, MNFF

Utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences, Enschede, Nederland og har tatt en mastergrad i klinisk fysioterapi ved Høgskolen i Bergen og ved Duke University of Medicine, NC, USA. Under masterutdanningen gjorde hun sitt studie på fysioterapibehandling/tiltak for kvinner som opplever smerter under samleie.

Hun har videreutdanning innen kvinnehelse med hovedfokus på undersøkelse og behandling av bekkenbunnsplager fra Norge og USA. Hun jobber til daglig med kvinnehelse med pasienter i alle aldre men har en spesiell interesse for bekkenbunnsplager.

team_image
Plastisk kirurg
Alexander Vigen

Alexander er overlege PhD i plastikkirurgi ved Akershus Universitetssykehus (Ahus), med ansvarsområdene plastikkirurgi på bryst, rekonstruksjoner etter hudkreft i hode og på hals, kroppsformende kirurgi etter vekttap og andre plastikkirurgiske rekonstruksjoner.

Hovedsakelig gjør han operasjoner på bryst hos Nimo-klinikken, men har en bred og allsidig praksis som plastikkirurg, og utfører også årlig store antall rekonstruksjoner, øyelokkplastikker, fettsuging, fettransplantasjon, bukplastikk og annen kroppsformende kirurgi.

team_image
Behandler i funksjonell medisin
Anna Kathrine Ljøgodt

Anna Kathrine Ljøgodt har medisinsk embedseksamen fra Universitetet i Oslo (1987) og mastergrad i ernæringsmedisin fra University of Surrey (2007). Hun har studert funksjonell medisin ved “The American Academy of Environmental Medicine” og “Institute for Functional Medicine” i USA, i tillegg til en rekke kurs innen ernæring og funksjonell medisin i Europa fra 1990-tallet. Anna Kathrine er sertifisert DNA Life behandler (veileder i gentesting) ved Nordic Laboratories i Danmark. Hun er sertifisert instruktør i MediYoga (medisinsk yoga) og MediYoga Coach ved Stress og Utbrenthet og underviser ukentlige MediYoga klasser.

Anna Kathrine er opptatt av å forebygge sykdom, optimalisere helsen og å bedre livskvaliteten til pasienter med kronisk sykdom eller funksjonsnedsettelse. Hun benytter grundig sykehistorie, kartlegging av symptomer, livsstil og kosthold, samt funksjonellmedisinske undersøkelser for å kunne gi individualiserte råd om kosthold, ernæring og livsstil. Hun har lang erfaring med behandling av pasienter med kroniske betennelsestilstander, mage-tarm lidelser, allergi/intoleranse, metabolsk syndrom, hormonubalanser og kronisk utmattelse. Hun arbeider også med forebygging av tidlig aldring, kognitiv svikt og annen nevrologisk funksjonsnedsettelse .

team_image
Karkirurg
Øyvind Werpen Skoe

Dr. Skoe er spesialist i kirurgi og jobber som overlege på karkirurgisk avdeling på Drammen sykehus. Han har jobbet som kirurg siden 2011 og har erfaring fra Østfold, Akershus Universitetssykehus og Drammen. Han har i en årrekke jobbet med avansert behandling av åreknuter på både Drammen sykehus og Akershus Universitetssykehus. For tiden sitter han som nestleder i Norsk Karkirurgisk Forening (NKKF).

Hos oss gjennomfører Dr. Skoe konsultasjoner og vurderer hvilket av våre behandlingstilbud som egner seg best for den enkelte pasient. Han utfører både varmebehandling av større årer med klaffesvikt, microfjernelser av åreknuter og laserbehandling av mindre blodkar.

Sexolog
Randi Gjessing

Randi ble utdannet sykepleier i 1990 og spesialsykepleier i onkologi (kreft) i 1999. Hun videreutdannet seg som spesialist i sexologisk rådgivning ved universitetet i Agder i 2007. Hun er også godkjent sexolog av Nordisk Forening for Klinisk Sexologi (NACS).

Randi har erfaring med kreftpasienter på Radiumhospitalet i over 27 år, og er nå sexolog på Ahus – der hun jobber med mennesker som har ulike seksuelle dysfunksjoner. I tillegg til å ha lang erfaring i pasientkontakt, skriver hun i tidsskrifter og fagbøker, og hun holder omtrent 80 foredrag i året om tema seksualitet.

Hun er opptatt av å tenke helhetlig i forhold til sexologiske problemstillinger. Utfordringer i parforholdet, kommunikasjon, sykdommer, medikamenter og en hektisk hverdag kan komme i veien for et godt seksualliv. Hun ser ofte av seksuelle problemer også forstyrrer intimitet og relasjonen generelt, så det er av stor betydning å ta seksuelle problemer på alvor.

team_image
Kosmetisk sykepleier
Kari Anne Eik

Kari Anne har jobbet som sykepleier i 20 år, og har erfaring fra akuttmedisin. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2009. Hun har tidligere jobbet på Teres Nobel, Teres Drammen og Teres Tønsberg. Idag driver hun sine egne klinikker.

Kari Anne er autorisert Restylane behandler med spesialistnivå, og i tillegg instruktør for Galderma som kurser alle Restylanebehandlere i Norge.

Hun jobber med ulike hudprogrammer, peelinger, mesoterapi, microneedlig og laserbehandlinger.

Hver kunde har ulike mål og behov. For Kari Anne er det viktig å kartlegge disse, og lage individuelle behandlingsplaner for hver enkelte kunde.
Det er viktig med grundige konsultasjoner, behandlinger og oppfølginger. Ved å skreddersy kombinasjonsbehandlinger kan man få et langvarige og naturlige resultat.

Ønsker du å gjøre noe med solskader, pigmenteringer, arr, volumtap, rynker/linjer, eller ulike hudproblemer? Kari Anne er en svært erfaren behandler som kan hjelpe deg med å oppnå realistiske mål når det gjelder hudforbedring.

team_image
Kosmetisk sykepleier
Lene Schmidt Bergmann

Lene ble ferdig utdannet som sykepleier i 2008. Hun har tidligere arbeidserfaring fra hudlege Henning Stang og har jobbet som kosmetisk sykepleier ved The Light Clinic, samt Aleris Tønsberg og Drammen.

Hun er en erfaren injeksjonsbehandler og jobber med indikasjoner som volumtap og løft, korrigering av linjer og rynker, forsterking og balansering av ansiktet.Lene er opptatt av hudhelse og gir veiledning ved ulike hudproblemer, som akne og aknearr, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker, grov hud og rosacea.

Ved Nimo klinikken tilbyr Lene injeksjonsbehandling med fillere og botulinumtoksin, svettebehandling under armer, laserbehandling av kar, kjemiske peelinger og individuelt tilpassede kremprogram.

team_image
Spesialist i allmennmedisin
Steffen Rotschild

Dr. Steffen Rotschild er spesialist i allmennmedisin.

team_image
Ernæringsterapeut og spesialist i gentesting
Elisabeth Henriksson

Elisabeth er utdannet ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske Skole og har en master i gentesting (Nurtigenomikk). Utover dette har hun tatt kurs innen IBS, SIBO, hormonell ubalanse, infertilitet, PCOS og endometriose med mer.

Hun er meget opptatt av å kartlegge hele pasientens livsstil, tilstander og symptomer for å finne ut hvorfor pasienten er syk. Hun fungerer som en detektiv der femti prosent av jobben med å bli i bedre form handler om å kartlegge kunden. Resten av reisen handler om å følge et skreddersydd behandlingsopplegg sammen med henne.

Elisabeth er altså opptatt av å finne årsaken til pasientens problemer istedenfor å drive symptombehandling. Når for eksempel pasient blir dårlig i magen av løk vil det være mer naturlig for henne å finne ut hvorfor pasienten ikke tåler løk. - Kanskje pasienten mangler en bakterie som bryter ned løken. Dette gir indikasjoner på andre utfordringer i pasientens helse som kan vise veien videre.

Elisabeth er også opptatt av faglig utvikling, og tar 3 - 4 kurs i året for å alltid være oppdatert på tester, tilstander og andre relaterte produkter Hun holder selv kurs med jevne mellomrom om tarmen, gentesting og blodsukkervenlig mat.

Medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH).

team_image
Linergist / Hudterapeut
Marte Dalen

Marte Bilow Dalen er utdannet linergist fra Long Time Liner og Sol Pmu, samt hud og kroppsterapeut med avlagt Cidesco eksamen. Hun har bred erfaring, både som terapeut og faglærer ved Hudpleieakademiet, Colosseum Spa og Elite Klinikken.

Marte jobber nå som linergist på heltid. Hun fører produktlinjen Amiea som utvikles og produseres i Tyskland av verdens største leverandør innen permanent makeup. De ligger helt i tet med forskning og produktutvikling.

Marte er opptatt av naturlige og nøyaktige resultater, i tillegg til en tett oppfølging av sine kunder. Hun har flere masterkurs innen faget og er stadig opptatt av videreutvikling.

team_image
Operasjonssykepleier
Nina Opsahl

Nina var ferdig utdannet sykepleier i 1992 og operasjonssykepleier i 2003. Siden har hun jobbet som operasjonssykepleier på operasjonsavdelingen ved Drammen sykehus, Vestre Viken og på Aleris Drammen. Hun har også erfaring fra legevakt.

team_image
Livsmestringsterapeut
Unni Høsøien

Unni er utdannet pedagog, og har lang erfaring med undervisning og ledelse. Hun har videreutdanning i Familieterapi og Systemisk praksis fra Diakonhjemmets høgskole og en mastergrad i Relasjonsledelse, veiledning og coaching fra NTNU.

Med sin faglige spesialisering innen relasjonskompetanse har hun jobbet med veiledning og coaching både individuelt og i grupper. Hun har praksis fra Papirbredden Karrieresenter og OsloMet –Storbyuniversitetet.

Ved Nimo klinikken jobber Unni med livsmestring for å styrke ungdom og voksne i dagliglivets utfordringer. Livsmestring handler om å ha selvinnsikt og kunne forstå seg selv, slik at hver enkelt utvikler egne strategier og handlingskompetanse i utfordrende og krevende situasjoner.

team_image
Helsecoach / Foundation trening
Marianne Roll

I over 30 år har jeg drevet min egen praksis innen ulike behandlingsformer. De siste 15 årene har jeg parallelt gitt behandlinger og veiledning ved mange ulike bedrifter. I møte med klienter har jeg alltid søkt etter en større sammenheng. På den måten kan jeg behandle hele mennesket og årsaken til problemene, ikke bare symptomene.

Utdannelser jeg har tatt for å få en større forståelse og bredere erfaring for helse og helhet: Norsk Akademi for Naturmedisin, Videreutdannelseskurs i klassisk homeopati ved George Vithoulkas og Jeremy Sherr, Ma-Uri Bodywork ved Ma-Uri Instituttet, Tankefeltterapi, Ernæringslære, SNEM.

Mitt mål er å veilede folk til å ta ansvar for egen helse, motivere, inspirere og gi forståelse.

team_image
Gry Holstad

Gry Holstad er utdannet helsefagarbeider og helsesekretær. Hun har jobbet for Dr. Willumsen siden 2010. Hun har lang erfaring fra salg, service, ledelse og helse.

team_image
Helsesekretær
Annelin Knutsen Tangen

Annelin ble utdannet helsesekretær i 2014 og er autorisert. Hun har tidligere erfaring fra legekontor.

team_image
Pasientkoordinator
Sickan Christina Tveiten

Hudterapaut med kurs i hudlidelser og hudsykdommer samt sårbehandling, med erfaring fra Hudlegekontoret i Tønsberg.

Helsesekretær med grunnfag i psykologi. Har tidligere arbeidet ved Tønsberg Privatklinikk og Aleris Drammen.

team_image
Medisinsk sekretær
Emyline Michaelsen

Emyline har praktisert hos Dr. Willumsen's kvinneklinikk siden 2014, og har tatt kurs i sterilisering og smittevern på Oslo Universitetssykehus.

Er du hos en av våre gynekologer, vil du møte Emyline som hjelper til under undersøkelsen. I tillegg vil du kunne treffe henne på telefon og på laboratoriet.

team_image
Husøkonom
Teresa Walczak