Tjenester

Plastikk kirurgi

De fleste forbinder plastikk kirurgi med kosmetiske inngrep for å forme utseendet etter egne idealer eller å få tilbake kroppen slik den var tidligere. Hos Nimo klinikken fokuserer vi på deg, dine ønsker og dine forventninger!

Les mer her

Funksjonell medisin

Funksjonell medisin starter der den klassiske skolemedisinen slutter. Den handler om at hvert enkelt menneske er unikt og at løsningen ofte ligger i summen av enkeltdelene.

Les mer her

Urologi

Problemer i urinveiene kan være krevende. Vi har spesialister som har den nødvendige kunnskapen som kan forandre hverdagen til det langt bedre.

Les mer her

Gynekologi

Gynekologi betyr opprinnelig ”læren om kvinner”. Vi tilbyr ikke bare kunnskap og ekspertise, men også tillit og forståelse.

Les mer her

Åreknuter og sprengte blodkar

Nimo klinikken tilbyr behandling av åreknuter og sprengte blodkar. Karkirurg Dr. Øyvind Werpen Skoe utfører både varmebehandling av større årer med klaffesvikt, microfjernelser av åreknuter og laserbehandling av mindre blodkar.

Les mer her

Kosmetiske behandlinger og hudpleie

Vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og estetiske hudbehandlinger av både kroppen og ansiktet. Ofte er det lite som skal til for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Les mer her

Sexologi

Seksualiteten er et av våre viktigste primærbehov og vi trives best når det fungerer som det skal. Sexologi omfatter alle forhold omkring seksualitet, både biologiske, psykiske og kulturelle.

Les mer her

Ernæringsterapi

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at helseproblemer ofte kommer av ubalanser i kroppen, som kan gi forskjellige symptomer og resultere i sykdommer. Ubalanser kan oppstå av mange ulike årsaker, som ved næringsmangler, stressende livsstil og uheldig miljøpåvirkning.

Les mer her

Fysioterapi

På Nimo klinikken fremmer vi kvinners helse ved bruk av fysioterapi. Bevegelse, mobilitet og smidighet gir deg hjelp til å utnytte dine egne ressurser.

Les mer her

Foundation trening

Vi sitter for mye – både på jobb og hjemme! Resultatet av det er at våre strukturer, blant annet muskler, ledd, og bindevev, blir komprimerte. Dermed blir funksjonen i kroppen også dårligere. For å forhindre dette, tilbyr Nimo klinikken en rekke behandlingsmetoder

Les mer her

Permanent makeup

Permanent Makeup gir et naturlig og langvarig resultat der det innføres fargestoffer ved hjelp av nåler. Pigmentene er organiske og har den høyeste grad av sertifisering. Kunnskap og kvalitet er langt bedre i dag enn for ti år siden, og vi kan endelig si at røde bryn er historie.

Les mer her

Livsmestringsterapi

Livet er ikke alltid en lek, og før eller senere vil vi alle oppleve utfordringer som kan være vanskelig å håndtere. Heldigvis gjør øvelse mester.

Les mer her