Elixir Cosmeceuticals

Nimo klinikken tilbyr også hudpleie og behandling fra Elixir Cosmeceuticals, en eksklusiv hudpleieserie med dokumentert effekt mot både hudproblemer og aldersforandringer. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Virkestoffene i serien er A-vitamin, glykolsyre og ulike enzymer og antioksidanter. Alle kremene i serien kan brukes alene eller som en del av et hudpleieprogram med ulike behandlinger.

Elixir mandelsyrepeeling – 30 min.

Kr. 990,-

 

Mandelsyrepeeling er en peeling for alle hudtyper og hudtilstander. Behandlingen sørger for at porene trekker seg sammen og at betennelser roes ned. Spesielt godt egnet for rosacea- og acnehud. Gir en kjempefin glød i huden, og er en populær ”partypeel”.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt resultat.

Elixir mandelsyrepeeling med Retinex/Retinol – 30 min.

Kr. 1.690,-

 

Dette er en kraftigere peeling som inneholder konsentrert retinol i forskjellige styrker. Retinol er en type A-vitamin som i kontakt med huden omgjøres til A-vitaminsyre. Peelingen gir først en lett avflassing av huden, og jobber med hudfornyelse i det dypere hudlaget. Behandlingen gir en nydelig glød og en utrolig fin og jevn hudoverflate.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt og varig resultat.

Elixir fruktsyrepeeling – 30 min.

Kr. 890,-

 

Dette er en behandling med syrer fra planteriket. Behandlingen gir en glattere, friskere og mer glødende hud – den minsker porer og renser huden. Den motvirker også pigmentforandringer og solskader. Styrken på behandlingen tilpasses hudtype og tilstand.

Det anbefales kur med 6 – 8 behandlinger for et godt og varig resultat.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Book timeKontakt oss i dag
Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Se prislisteFinansieringsmuligheter

Artikler