Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en teknikk som brukes for å forbedre og glatte ut ujevnheter i det ytre hudlaget. Behandlingen innebærer en kontrollert skade av hudlaget som fører til at ny hud blir generert.

 

Nimo klinikken utfører både medisinske peelinger under oppsyn av kosmetisk sykepleier og lege, og mildere – men likevel effektive peelinger som utføres av våre hudterapeuter.

 

En medisinsk peeling fører gjerne til at huden blir hoven etter behandling, og huden kan se solbrent og stram ut. Man skal ikke utsette seg for soling den første uken etter behandling. Den døde huden flasser tilslutt helt av, og det nye hudlaget under er vanligvis mye glattere og mindre rynkete enn den gamle huden. Det er viktig å la huden falle naturlig av i denne prosessen, og ikke dra av løs hud.

 

Pigmentflekker, ujevn hudtone og pigmentering, acne-hud, aldrende hud og hud som er skadet av solen – er alle eksempler på tilstander som kan ha svært god effekt av kjemisk peeling. Det finnes en rekke ulike peeling-substanser på markedet, og våre hudpleiere anbefaler type behandling etter dine ønsker og behov.

 

Hjemmeprodukter er vesentlig for et godt og optimalt resultat, og for å opprettholde effekten av behandlingen. Våre behandlere vil skreddersy et hudprogram som passer for din hud.

 

Tilbake til forrige side
Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Book timeKontakt oss i dag
Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Se prislisteFinansieringsmuligheter

Artikler