Laserfjerning av hår

Nimo klinikken er først i Norge med å kunne tilby pasientene behandling med hårlaseren Soprano ICE Platinum – den mest avanserte hårlaseren på markedet. Laseren opererer på tre ulike bølgelengder. Behandlingen er svært skånsom og er så godt som smertefri. Noen er imidlertid mer følsomme enn andre, og styrken på laseren kan tilpasses individuelt.

 

Vi anbefaler alt fra 4 til 8 behandlinger for et godt resultat. Hårene som fjernes forsvinner for godt, men siden laseren kun tar hår som er i vekstfasen, vil hår som var i hvilefasen under behandling komme opp senere.

 

Man må møte opp helt nybarbert på på behandlingsstedet på behandlingsdagen, ellers kan man bli brent på huden. Det er også viktig at du har kontroll på om hvor mye sol du har tatt i tiden før behandling, slik at laserstyrken kan tilpasses huden din. Alle våre laserbehandlinger blir utført under oppsyn av lege og kosmetisk sykepleier.

Tilbake til forrige side
Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Book timeKontakt oss i dag
Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Se prislisteFinansieringsmuligheter

Artikler