Microneedling

Microneedling med eDermastamp er en hudfornyende behandling, spesielt egnet i behandlingen av blant annet acne, acnearr, operasjonsarr, strekkmerker, pigmentflekker, fødselsmerker, rynker og store porer. Behandler også fine linjer og gjør overhuden glattere.

 

Behandlingen foregår ved at tynne nåler lager en rekke kanaler i huden. Huden responderer umiddelbart med å frigi vekststoffer. Deretter blir huden tilført vitaminer og peptider. I legeprosessen etter behandlingen dannes det nytt kollagen og elastinfibre som fornyer og strammer opp huden. Behandlingen sørger for at huden får en jevn tone og mye glød, men dette varierer fra person til person.

 

Alle hudtyper kan behandles med eDermastamp-microneedling. Dette gjelder også brannskadet og solskadet hud. Vi anbefaler 3 – 6 behandlinger med 4 ukers mellomrom for et best mulig resultat.

 

I mange tilfeller vil man få svært god effekt av å kombinere ulike peelinger med eDermastamp.

Tilbake til forrige side
Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Book timeKontakt oss i dag
Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Se prislisteFinansieringsmuligheter

Artikler