Ansikt

Bryst

Kropp

Nimo klinikken har det ypperste av personell, utstyr og fasiliteter til å kunne utføre de aller fleste kosmetiske operasjoner og operasjoner med medisinsk årsak. Våre kirurger har lang og bred erfaring, og setter alltid pasienten i høysetet.

 

På en privat klinikk som Nimo klinikken får man et helt annet forhold til pasienten enn på et offentlig sykehus. Vi gjør vårt ytterste for at pasientene skal føle seg trygge og få alt de trenger av informasjon før det tas en endelig beslutning om operasjon. Ingen spørsmål er for store eller for små.

 

Etter operasjonen legger vi stor vekt på grundig oppfølging, og gjennomfører vanligvis kontroller etter 1 uke og 3 måneder, og ellers ved behov. Dette varierer imidlertid etter operasjon.

Hva er plastikkirurgi?

Plastisk kirurgi handler om å forme kroppen og utseendet slik en selv vil ha det eller tilbake til slik den var tidligere. Det trenger nødvendigvis ikke å foreligge tungtveiende og medisinske årsaker for en operasjon, men det hele handler om selvfølelse og selvbilde.

 

Plastisk kirurgi er et svært omfattende fagfelt, og omhandler blant annet kosmetisk kirurgi, rekonstruktiv kirurgi og medisinsk begrunnede operasjoner. Sistnevnte kan utføres dersom man har et medisinsk behov eller direkte fysiske plager som reduserer livskvaliteten. Eksempelvis er det mange som ønsker å redusere størrelsen og dermed også tyngden på brystene, da dette lett kan føre til nakke- og ryggplager.

De vanligste eksemplene på kosmetisk kirurgi er fettsuging av mage eller lår, samt operasjon av tunge øyelokk, ansiktsløft, neseplastikk, bukplastikk eller brystforstørrelse.

 

Rekonstruktive operasjoner gjøres som oftest offentlig og ikke privat. Slike operasjoner utføres i de tilfellene der man ønsker å redusere medfødte misdannelser, eller misdannelser som har kommet som følge av en ulykke eller skade. Hensikten med rekonstruktiv plastikkirurgi er å gjenopprette normal og funksjonell anatomi.

 

Eksempler på denne type inngrep er leppe-, kjeve- og ganespalte, rekonstruksjon av bryster som følge av brystkreft, eller korrigering og forbedring av brannskader.

Konsultasjon

Vi anbefaler at du kommer inn til en uforpliktende konsultasjon med en av våre plastikkirurger før en eventuell operasjon. Dette er for å prate om forventninger og hva operasjonen virkelig innebærer. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål. Dersom du bor langt unna, kan en konsultasjon skje over telefon eller under en av Dr. Morten H. Haug sine utenbys konsultasjoner.

Les mer om utenbys konsultasjoner
  • Få en konsultasjon et sted nær deg!

    Dr. Morten H. Haug kommer hit: Fredrikstad Tønsberg Porsgrunn Gol Hønefoss I tillegg til at du alltid finner Morten hos Nimo klinikken i Drammen. Om Dr. Morten H. Haug Dr Morten H. Haug er spesialist i plastikkirurgi og øre-nese-hals-sykdommer, og er utdannet fra Haukeland sykehus......

  • Hva er plastikkirurgi?

    Plastikkirurgi betyr i utgangspunktet å omforme og forbedre. Det vi i dag tenker på som plastikkirurgi, stammer fra første verdenskrig (1914 – 1918). Med nye krigføringsmetoder oppstod også nye skader, og behovet for kirurgi som kunne rekonstruere skader til soldater økte. Plastikkirurgi handler om få......

  • Se ut som du føler deg

    De fleste av oss er jevnt over tilfredse med hvordan vi ser ut. Vi ser ikke ut som supermodeller, og det er heller ikke målet. Vi er fornøyde med en sunn og ekte versjon av oss selv. Mange av oss lever krevende liv der flere......

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, kan du ringe oss eller bestille time online.

Book timeKontakt oss i dag
Materiell- og servicegebyr

Ved konsultasjon hos våre spesialister og behandlere tilkommer det materiell- og servicegebyr på kr. 100,-. Det kan også påløpe ekstrakostnader ved enkelte nødvendige undersøkelser og tjenester.

Se prislisteFinansieringsmuligheter